skip to Main Content

5 beste iOS smartwatches

Zoals een echte apple fan nodig heeft:
iOS smartwatches om jouw apple infrastructuur compleet te maken!
Wanneer jij beschikt over een Apple product, kan een iOS smartwatch natuurlijk niet ontbreken!
Omdat iOS smartwatches zo ingesteld zijn om naadloos met de nieuwste iOS capabilities samen te werken, zul jij met alle gemak navigeren tussen de verschillende functies die deze horloges te bieden hebben.
Bekijk hier de top 5 iOS smartwatches!

Toch liever alle iOS compatible smartwatches zien?Klik hier!

Beste iOS smartwatch kopen

1. Apple Watch Series 6

Apple hoort nou eenmaal bij iOS. Het is dan ook een no brainer dat wij dit nieuwste Apple Watch Series 6 model op nummer 1 gezet hebben in deze lijst.

Het scherm van de Apple watch Serie 6 is helderder dan voorgangers, waardoor je het scherm zelfs in de felste zon kunt bekijken. Danzij ademhalingsoefeningen en mindfulness verlaag jij je stressniveau op elk moment. Gezondheid en bereikbaarheid gaan hand in hand in dit nieuwe model. Met het energiezuinige scherm ben je altijd op de hoogte van de meest recente notificaties.

In plaats van de gehele lijst met functies op te drammen, is een betere vraag: wat kan dit horloge niet? Het antwoord is vrij eenvoudig: dit horloge kan alles wat je van een smartwatch verwacht! Wel heb je een iPhone nodig, dus houdt daar rekening mee.

 

2. Garmin Instinct

De Garmin Instinct is een uitermate robuust horloge, geschikt voor elk avontuur. Deze smartwatch is bestendig tegen de grootste temperatuurverschillen. Omdat het horloge ook nog een schokbestendig en waterbestendig is, kun jij in elk terrein je ding doen!

Ook is deze smartwatch uitgerust met hartslag-, stappen en slaapmeters. Alle statestieken dus zo op je pols! Ook zit er een GPS functie op. Door middel van GLOSNASS technogie houdt dit horloge je locatie, snelheid en route nog nauwkeuriger bij dan andere smartwatches. Ook krijg je meldingen van berichten en omroepen op het display.

3. Apple Watch Series 3

Apple Series 6 net iets te prijzig voor jouw behoefte? Met een Apple Watch Series 3  kom jij een heel eind! Omdat het nieuwste van het nieuwste ook niet alles is, besluiten wij daarom deze ook op het lijstje te zetten.

Tuurlijk, deze heeft geen always-on scherm, ECG of saturatiemeter, maar laten we eerlijk zijn: wil jij dat je scherm altijd aan is? Het is handig, maar echt nodig?

Want ook met deze variant bel en bericht je gewoon via je pols. Je hartslag wordt gewoon gemeten, en hij is nog steeds waterdicht. Zo hoef jij je niet druk te maken onder de douche of tijdens het zwemmen. Wij zeggen: een goede prijs, voor een degelijke smartwatch.

4. Polar Grit

Met een ‘ gritty’ name, meteen ook een robuust model. Omdat het ontwerp zo goed doordacht is, voldoet dit horloge aan een militaire standaard. Ben jij een outdoor avonturier, een militair of een top sporter? Dit is de smartwatch voor jou!

Omdat dit model voorzien is van supergrip knoppen, zorg je dat je in elk terrein beschikt over makkelijke navigatie. Zo ben jij in elke weersomstandigheid op de hoogte van je hartslag, stappen en digitaal kompas.

Ja, deze is echt gemaakt voor de ruigste omstandigheden. Dankzij het transreflectieve scherm lees je zelfs in de Sahara zon je gegevens nog goed af.

5. Fitbit Versa 3

Deze Fitbit Versa 3 is makkelijk te linken aan je fitbit app. Met een groter AMOLED scherm dan de wat goedkopere modellen ben je ook meteen voorzien van een hele hoop informatie. Zo hoef jij je bankpasje nooit meer mee te nemen. Je betaald namelijk gewoon met je smartwatch.

Muziek hardop aan tijdens het hardlopen? Nadat jij dit horloge hebt gekocht luister je via de ingebouwde speakers overal naar je favoriete muziek.

De beste iOS smartwatch vinden

Wil je een iOS smartwatch kopen? Dan heb je een zeer ruime keuze. Want ook al is iOS het bekende besturingssysteem van Apple voor producten als de iPhone en iPad en andere Apple apparaten, waaronder de Apple Watch; een iOS smartwatch werkt ook heel goed op het iOS besturingsysteem. Dit systeem is dus niet alleen voorbehouden aan de Apple Watch: ook andere smartwatches maken probleemloos gebruik van het iOS besturingssysteem. Zo werkt bijvoorbeeld ook een Samsung smartwatch met iOS. Dat is nu eenmaal het voordeel van een iOS smartwatch kopen.

De iOS smartwatch

Een iOS smartwatch is een slim horloge dat je via bluetooth verbindt met je smartphone. Daardoor is het meer dan alleen een cool en hip horloge. Er zijn verschillende iOS smartwatches in vele soorten en maten. En ook voor dames en heren. Inmiddels is de smartwatch voor bijna iedereen het verlengstuk geworden van de smartphone. De meest gebruikte features zijn dan ook de mogelijkheden tot het ontvangen en versturen van berichten. En met sommige smartwatches kun je ook bellen! Er zijn ook veel iOS smartwatches die je als sporthorloge kunt gebruiken. Ze meten je sportprestaties en fungeren als activity trackers voor je dagelijkse activiteiten.

iOS smartwatch die de echte Apple fan nodig heeft

Maak met een smartwatch iOS jouw Apple-infrastructuur compleet! Wanneer jij een liefhebber bent van het Apple-besturingssysteem en je hele huis hierop afgestemd is, mag een iOS smartwatch natuurlijk niet ontbreken! De iOS smartwatches zijn zo ingesteld dat ze naadloos met de nieuwste iOS capabilities kunnen samenwerken. Zo kun je met gemak navigeren tussen de verschillende functies die deze horloges te bieden hebben.
Bekijk hieronder de top 5 iOS smartwatches!

Smartwatch compatibel met iOS

Of je nou liever een smartwatch van Apple zelf hebt of toch een ander merk dat aansluit op het iOS besturingssysteem: er gaat er een wereld voor je open en is er voldoende keuze aan smartwatches die passen bij jouw wensen. Een smartwatch zegt namelijk veel over wie jij als persoon bent: het ontwerp, de functionaliteit, de stijl, de prijs. Allemaal factoren die bepalen in welke mate jij uiteindelijk kunt genieten van je veelzijdige iOS smartwatch. Let wel op of de iOS smartwatch die je kiest geschikt is voor jouw iOS smartphone. Dat hangt helemaal af van de iOS versie op je iPhone.

Back To Top