skip to Main Content

Op zoek naar een Smartwatch met WhatsApp?

Wil jij overal en altijd in contact staan met je vrienden? Dan is een smartwatch met WhatsApp iets voor jou! Helaas is er op dit moment nog geen officiële Whatsapp applicatie voor smartwatches. Gelukkig is het met de meeste smartwatches wel mogelijk om Whatsapp berichtjes te ontvangen, lezen en beantwoorden. Hiervoor moet je smartwatch via bluetooth verbonden zijn met je smartphone. Het beantwoorden van Whatsapp berichten kan echter niet heel uitgebreid. Je komt namelijk niet in een echt chatscherm terecht. Wat soms wel mogelijk is, is het sturen van een spraakbericht, het sturen van een emoji en het sturen van een voorgeprogrammeerd tekstbericht. Die WhatsApp smartwatches hebben wij hier allemaal naast elkaar gezet voor je. Zo kun jij altijd de juiste keuze maken. Of je nou een groot of klein budget hebt.

Voor- en nadelen van WhatsApp op smartwatch

Ben jij iemand die WhatsApp elke dag gebruikt? Dus voor privégebruik, maar ook voor je werk of voor het maken van afspraken? Dat is niet vreemd, want steeds meer bedrijven integreren WhatsApp in hun bedrijfsvoering. Zo zijn bijvoorbeeld veel klantenservices bereikbaar via Whatsapp. Het zou dan wel prettig zijn als je die een smartwatch met WhatsApp zou kunnen bereiken. Dat is dan ook de reden waarom veel mensen zoeken naar een Whatsapp smartwatch.

Hoe werkt WhatsApp op de smartwatch?

Zolang er nog geen echte smartwatch met WhatsApp op de markt is, is het een kwestie van ontdekken hoe WhatsApp op een smartwatch werkt. Want we hoeven niemand te vertellen hoe WhatsApp in zijn algemeenheid werkt. Maar hoe verschilt de werking als je WhatsApp op je smartwatch hebt staan? Dan zijn de mogelijkheden aanzienlijk minder. Je ziet op je smartwatch berichten verschijnen die op WhatsApp binnenkomen. Je kunt in het algemeen kort, of soms wat langer, op deze berichten reageren. Maar als je wat uitgebreider wilt antwoorden, met veel tekst, dan heb je toch weer je de Whatsapp op je smartphone nodig.

Vind de beste smartwatch WhatsApp

Omdat de enige echte smartwatch met Whatsapp nog niet beschikbaar is, geven we je hier een overzicht van de beste smartwatches waarmee je WhatsApp berichten kunt ontvangen, spraakberichten en emoji’s kunt sturen of een voorgeprogrammeerd tekstbericht. Op basis van reviews van gebruikers, de meest verkochte smartwatches via webshops als Bol.com en Coolblue én het oordeel van de Consumentenbond, hebben wij onderstaande smartwatches geselecteerd. Deze worden veel verkocht en krijgen een positieve beoordeling van hun gebruikers én van de Consumentenbond die elk jaar een geheel onafhankelijke smartwatchtest uitvoert. Welke wordt de WhatsApp smartwatch voor jou?

Back To Top