skip to Main Content

Welke smartwatch met bloeddrukmeter kiezen?

Houd eenvoudig je hartslag en bloeddruk bij via je smartwatch. Met deze functie heb je een duidelijk overzicht over je hartslag en je bloeddruk. Vrijwel elke smartwatch meet tegenwoordig je hartslag. Dat gebeurt met een rode of groene mini-LED en een optische sensor. Door de verschillende mogelijkheden kan het moeilijk zijn om de juiste keuze voor je smartwatch met bloeddrukmeter te maken. Een bloeddrukmeter smartwatch is echt een pre voor elke actieve gebruiker. Daarom is het belangrijk om een betrouwbare smartwatch met bloeddrukmeter uit te kiezen. Wij hebben hier een uitgekiende selectie gemaakt, waardoor je je over de beste smartwatch voor jou geen zorgen hoeft te maken.

Wat is de beste smartwatch met bloeddrukmeter?

De meeste smartwatches hebben een hartslagmeter en houden allerlei gegevens over je gezondheid voor je bij. Ze leggen onder andere vast hoeveel je beweegt en hoe vast en hoe lang je slaapt. En diverse merken hebben ook een smartwatch met bloeddrukmeter. Die kunnen dus de hoeveelheid zuurstof in je bloed meten, waardoor je kunt bijhouden hoe het met je conditie gaat. Dus als je nóg meer inzicht in je gezondheid wilt hebben, dan is een bloeddrukmeter smartwatch een goede keuze voor je. Deze functie is nog volop in ontwikkeling. Welke smartwatch bloeddruk moet je eigenlijk kopen?

Waarom een smartwatch met bloeddrukmeter?

Wie een hoge bloeddruk heeft, heeft ook een verhoogd gezondheidsrisico. Je loopt dan kans op een hartinfarct, beroerte of hartfalen. De meeste mensen merken vaak niet eens dat ze een hoge bloeddruk hebben. Voor hen is het raadzaam om dan regelmatig de bloeddruk te controleren. Bloeddruk meten met smartwatch geeft je feedback over je bloeddruk en geeft je meer inzicht in je gezondheid.

Ook bloeddruk meten met smartwatch

Hoewel de techniek voor bloeddruk meten met een smartwatch nog in een redelijk beginstadium staat, is het al wel mogelijk om een goede smartwatch met bloeddrukmeter te kopen. Bekijk hier welke er te koop zijn.

Hier goede smartwatch met bloeddrukmeter vinden

Wil jij ook een smartwatch met bloeddrukmeter kopen? Op basis van reviews van gebruikers, de meest verkochte bloeddruk smartwatches via webshops, zoals Bol.com en Coolblue én het oordeel van de Consumentenbond, hebben wij onderstaande smartwatches geselecteerd. Deze worden veel verkocht en krijgen een positieve beoordeling van hun gebruikers én van de Consumentenbond die elk jaar een geheel onafhankelijke smartwatchtest uitvoert. Dat zijn uitstekende graadmeters! Welke bloeddrukmeter smartwatch heeft jouw voorkeur?

Back To Top