skip to Main Content

Hoe kies je de beste Apple smartwatch?

Een Apple smartwatch is een geweldig en superhandig verlengstuk van je Iphone. Apple staat erom bekend dat het een geweldige infrastructuur biedt tussen alle Apple producten. Kies dus ook voor een Apple smartwatch om deze infrastructuur compleet te maken. Sta nog meer in connectie met al je apparaten. Als je al een Iphone hebt, is een Apple smartwatch een uitstekende keuze. Met de snelheid van de technologie houdt je eenvoudig overzicht over de nieuwste producten van Apple.

De Apple smartwatch

De eerste Apple smartwatch, officieel Apple Watch, kwam in 2015 op de markt. Tot nu toe zijn er acht verschillende modellen verschenen. Daarnaast is er ook nog de Apple Watch Sportversie van Nike. Dit een ‘gewone’ Apple Watch, maar dan met een sportievere uitstraling. Deze modellen hebben een Nike-bandje en exclusieve Nike wijzerplaten. In 2020 verscheen de Apple Watch SE samen met de Apple Watch Series 6. Dat was voor het eerst dat Apple een budgetvriendelijk model smartwatch uitbracht. Deze uitgeklede versie had bijvoorbeeld geen always-on scherm. Verder ontbreken de meest geavanceerde gezondheidsfuncties, waaronder de bloedzuurstofmeter en de ecg-sensor. De oudst verkrijgbare Apple smartwatch is de Apple Watch 3.

Voordelen van een Apple smartwatch

Wil je graag een Apple smartwatch kopen? Dan kun je dus kiezen uit verschillende uitvoeringen van deze smartwatch. De laatste Apple Watch Series hebben een veel groter beeldscherm dan hun voorgangers. Deze serie heeft een oled-display van 40 mm of 44 mm. De Apple Watch heeft een scherm van 38 tot 40 mm. Verder heeft de 4-serie een zeer nauwkeurige hartslagmeter waarbij je een melding krijgt als je hartslag te hoog of te laag is. Ook zendt deze een SOS-noodmelding uit als je valt terwijl je smartwatch draagt. Alle Apple-smartwatches hebben overigens een batterijduur van maar liefst 8 uur. Een aantal andere belangrijke voordelen van de Apple smartwatch op een rij:

  • Gps-module
  • Waterdicht
  • Activiteiten: hardlopen, fietsen, wandelen, zwemmen, fitness, multisport
  • iOS besturingssysteem
  • Draaiknop, drukknop, muziekbediening, stembediening, touchscreen

Hier je Apple smartwatch vinden

Heb je het nieuwste van het nieuwste nodig? Of kies je liever voor een Apple smartwatch model van vorig jaar, omdat de duurzaamheid van de Apple-producten uitstekend is? Of anders gesteld: liever iets leuks vanuit je portemonnee bekeken of juist een trendsetter?
Welke keuze je ook maakt, wij helpen je graag en zetten hier alle Apple smartwatches bij elkaar voor je. De keus is aan jou!

Back To Top