skip to Main Content

De beste Michael Kors smartwatches op een rijtje

De Michael Kors smartwatch staat bekend om zijn luxe uiterlijk. Alle Michael Kors smartwatches zijn voorzien van het luxueuze mineraalglas. De duurzaamheid van deze horloges is daarmee dus zeer groot. Interessant aan de Michael Kors smartwatch lijn is dat er zowel hybride horloges als pure smartwatches beschikbaar zijn. Je kunt dus kiezen voor een Michael Kors smartwatch in de traditionele stijl of voor een moderne variant.

Wil jij hierin de beste keuze maken? Wij helpen je kiezen voor de beste Michael Kors smartwatch die bij jou past. Je vindt op deze pagina de juiste informatie om je keuze te vergemakkelijken. Je hoeft dus niet eindeloos te zoeken. Wij nemen een groot gedeelte van dat inspannende werkje van je over.

Het merk Michael Kors

De Amerikaanse modeontwerper Michael Kors ontwerpt al sinds 1981 kleding en modeaccessoires. Zijn stijl is casual chic, luxueus, sportief met een herkenbaar Amerikaans accent. En zijn ontwerpen zijn niet onopgemerkt gebleven. Zo zijn de Michael Kors winkels te vinden in prestigieuze steden als New York, Milaan, Parijs, Londen en Shanghai. Het mooie aan zijn merk is dat altijd een deel van de winst uit zijn verkopen naar goede doelen gaat, waaronder het United Nations World Food Program.

Voordelen van een smartwatch Michael Kors

De voordelen van een Michael Kors smartwatch op een rij:

  • Kies voor een moderne rvs smartwatch met digitaal scherm of voor een traditionele hybride uitvoering met klassieke wijzerplaat
  • Via bluetooth te koppelen aan smartphones met Android of iOS besturingssysteem
  • Ingebouwde luidspreker en microfoon voor gebruik als telefoon
  • Lees wie jou belt, ontvang berichten en notificaties en bedien je muziek
  • Fitness- en activiteitenmonitor
  • Camera met remote control
  • Combineer de wijzerplaat met eenvoudig verwisselbare bandjes
  • Spraakfunctie voor zoeken op internet en e-mail- en agendabeheer

Je favoriete Michael Kors smartwatch vinden

Shop op je gemak voor een Michael Kors smartwatch vanaf je smartphone, tablet of computer. Kies voor de Kors MKGO als je veel sport en een actief leven hebt of ga voor de stijlvolle Lexington die je perfect combineert met een zakelijke outfit. Op basis van reviews van gebruikers en de best verkochte smartwatch van Michael Kors via webshops hebben wij onderstaande smartwatches geselecteerd. Deze krijgen een positieve beoordeling van gebruikers. Dat is een zeer belangrijke graadmeter! Wat is jouw favoriete Michael Kors smartwatch?

Back To Top