skip to Main Content

Samsung smartwatches voor de echte Samsung fan

Ben jij op zoek naar de beste Samsung smartwatch? Heb je al een telefoon van Samsung en wil je je collectie nu compleet maken? Dan zoek je dus een toegankelijke smartwatch van dit bekende en zeer populaire merk. Met de Samsung smartwatches kun je eigenlijk niet verkeerd kiezen. Het Samsung merk bestaat al sinds 1938 en staat sinds die tijd bekend om zijn zeer goede kwaliteit elektronica producten. Toch is het belangrijk om te weten wat je precies in huis haalt, of eigenlijk: om je pols draagt. Kun je geen keuze maken tussen de vele verschillende modellen van de Samsung smartwatch? Dan maken wij deze zoektocht wat makkelijker voor je!

De smartwatch van Samsung

De eerste Samsung smartwatch kwam in 2013 op de markt. Sindsdien is de ontwikkeling van deze smartwatches hard gegaan en zijn we al toe aan de vierde generatie smartwatches. Met de Samsung Watch4 en Watch4 Classic blijf je op de hoogte van al je berichten en krijg je uitgebreid inzicht in je gezondheid. De Samsung Watch 4 Classic heeft een meer stijlvol uiterlijk met een fraaie rvs horlogekast. De Samsung Watch 4 heeft een aluminium horlogekast wat hem lichter maakt dan Classic. En dat maakt hem meer geschikt voor sportieve activiteiten. Wat ze gemeen hebben, is dat ze je een compleet overzicht bieden over je gezondheid. Ze meten je meet je bloeddruk, zuurstofsaturatie, hartslag en slaap. Ook krijg je inzicht in je spiermassa, vetmassa en je vochthuishouding. Deze Samsung Watch4 modellen zijn er in verschillende formaten. De Classic is er in 42mm en 46mm. De gewone variant is er in 40mm en 44mm.

Voordelen van Samsung smartwatch

De voordelen van de Samsung smartwatches op een rij:

  • Gps-module
  • Waterdicht
  • BioActive Sensor voor bloeddruk-, hartslag en zuurstofmeting (SpO₂)
  • Activiteiten: hardlopen, fietsen, wandelen, zwemmen, fitness, multisport
  • Android besturingssysteem
  • Bediening: roterende draairing, stembediening, touchscreen
  • 1,2-inch of 1,4 inch Super Amoled display
  • Batterij opladen 30 minuten, batterijduur 10 uur

Jouw Samsung smartwatch kiezen

De Samsung Smartwatch is de ideale partner voor je Samsung smartphone. Samsung smartwatches zijn horloges met verschillende mogelijkheden en functies. Je kunt ze verbinden met je smartphone, waarna je smartphone in je broekzak of tas kan blijven. Je ontvangt namelijk alle berichten, notificaties en binnenkomende telefoontjes op het scherm van je Samsung Smartwatch. Door alle Samsung smartwatches op een rij te zetten, kun je precies zien welke bij je past. Zoek je juist een sportief model? Of liever een Samsung smartwatch met een modern uiterlijk of een slank montuur? Alles is mogelijk. Kies vandaag nog de Samsung Smartwatch die bij je past!

Back To Top