skip to Main Content

Beste smartwatch voor mannen vinden

Met een heren smartwatch ben je direct op de hoogte van inkomende oproepen, berichten of notificaties. Een mannen smartwatch is stijlvol en stoer. Daar wil je mee gezien worden. De smartwatch voor mannen kenmerkt zich over het algemeen door zijn donkere kleuren, bredere banden en een stoer design. Het horloge is dus niet alleen maar stoer, het werkt ook als een verlengstuk van je smartphone en dient als je persoonlijke assistent, sportcoach en reisgids. We kunnen bijna niet meer zonder deze handige gadgets in ons dagelijkse leven. Wil jij ook met één blik op je pols op de hoogte zijn van je binnenkomende berichten, je afspraken en je activiteiten? Vergelijk dan op deze pagina de heren smartwatch die het best bij je leefstijl past wat betreft stijl en functionaliteiten voor jouw situatie en/of je budget.

Mooie designs en goede connectiviteit

De smartwatches voor heren vallen op door hun steeds mooier wordende design en de verbeterde connectiviteit en technieken. Deze smartwatch wordt dan ook zeer snel populairder. En niet alleen onder de sportieve heren. De smartwatch voor mannen is allang meer geworden dan louter een handige stappenteller of hartslagmeter. Op veel modellen kun je ook je favoriete muziek afspelen of je inkomende mails, oproepen en whatsappjes op aflezen en/of beantwoorden. Met een praktische heren smartphone hoef je niet steeds je telefoon uit je broekzak te halen, maar ben je supergoed bereikbaar via je pols. De meeste mannen kunnen echt niet meer zonder hun smartwatch! Selecteer hier de heren smartwatch van jouw voorkeur.

Vind hier jouw beste mannen smartwatch

Mocht je willen navigeren tussen de verschillende merken, wij hebben alle heren smartwatches van onder andere Apple, Fitbit, Samsung en Garmin overzichtelijk voor je op een rijtje gezet. Zoek jij dus dus de voor jou beste mannen smartwatch van een specifiek bekend of minder bekend merk of een smartwatch met speciale functionaliteiten? Je vindt hier alle informatie over de smartwatch die past bij jouw wensen.

Waarom deze mannen smartwatches de beste keuze zijn

Op basis van reviews van gebruikers, de meest verkochte smartwatches via webshops zoals Bol.com en Coolblue én het oordeel van de Consumentenbond, hebben wij deze top 5 van de beste heren smartwatch gekozen. Deze smartwatches voor mannen worden niet voor niets veel verkocht en krijgen allemaal positieve beoordelingen van hun gebruikers én van de Consumentenbond die elk jaar een onafhankelijke smartwatchtest uitvoert. Dat zijn dus uitstekende graadmeters! Met welke smartwatch ben jij helemaal dé man?

Back To Top