skip to Main Content

de beste smartwatch voor jongens

Smartwatches zijn niet alleen voor volwassenen. Op zoek naar een smartwatch voor jongens? Een smartwatch voor kinderen kan handig zijn, maar waar moet je nou op letten?
Op deze pagina vind u de beste smartwatch voor jongens in een oogomslag. Juist een model met kindertracking, zodat u de veiligheid van uw kind kan waarborgen? Op zoek naar een stoer model, perfect voor kinderen?
De levensduur van het apparaat staat voorop. Zo zijn er ook waterdichte modellen. Er is altijd een goede smartwatch jongens beschikbaar voor al uw wensen. Wij hebben ze even op een rijtje gezet!

De beste smartwatch voor jongens

Zoek je een jongens smartwatch? Dan maak je hier vast en zeker een verstandige keuze. Want smartwatches zijn namelijk niet alleen voor volwassenen bedoeld. Jongens stellen toch net even wat andere eisen aan hun smartwatch. Een smartwatch voor jongens kan dus zeer handig zijn, maar waar moet je nou op letten? Op deze pagina vind je de beste smartwatch voor jongens in één oogopslag. Heb je een model nodig met kindertracking voor de nog wat jongere jongens, zodat je de veiligheid van je kind kunt waarborgen? Of zoek je juist een stoerder model smartwatch voor jongens die al wat zelfstandiger in het leven staan? Vergelijk op deze pagina de selectie van speciale smartwatches voor jongens.

Waarom een smartwatch voor jongens?

Waaraan moet een smartwatch voor jongens voldoen? Bij zo’n smartwatch staat de levensduur van het apparaat uiteraard voorop. Smartwatches die speciaal geschikt zijn voor jongens hebben vaak een app waarmee je als ouders je zoon in de gaten kunt houden. Ook kunnen deze smartwatches natuurlijk goed tegen een stootje en tegen water. Vaak is de software op jongens vaak zo ingericht dat zij er spelletjes op kunnen spelen na het bereiken van een beweegdoel, zoals het minimale aantal stappen dat ze per dag moeten zetten. Zo houd je je kind actief. De meeste smartwatches voor kinderen zijn niet afhankelijk van een dataverbinding, maar er zijn modellen die wel synchroniseren met een smartphone, waardoor meer geavanceerde functies toegankelijk zijn.

Veel ‘grote mensen’ functies

De smartwatch voor jongens heeft over het algemeen identieke functies als de smartwatches voor volwassenen. We noemen de mogelijkheid tot het bekijken van berichten, stappen tellen, gps-tracking en soms zelfs ook bellen. Speciaal voor de jongere jongens is het ook handig als er nog wat extra functies bedoeld voor kinderen op zitten. Zo zijn er sommige smartwatches met een stilte instelling, zodat ze geen geluid maken onder schooltijd in de les.

De beste jongens smartwatch vinden

Mocht je willen navigeren tussen de verschillende merken, wij hebben vele smartwatches voor kinderen van onder andere Fitbit, Loayz, Xplora, Samsung en Garmin hier op een rijtje gezet. Ben jij dus op zoek naar de beste smartwatch voor jongens van een bepaald merk of met bijzondere features? Je vindt hier alle informatie voor jouw wensen.

Waarom dit de beste smartwatches voor jongens zijn

Op basis van reviews van gebruikers, de meest verkochte smartwatches via webshops zoals Bol.com en Coolblue én het oordeel van de Consumentenbond, hebben wij deze top 5 van de beste smartwatch voor kinderen gekozen. Deze jongens smartwatches worden veel verkocht en krijgen stuk voor stuk ook nog eens een positieve beoordeling van hun gebruikers én van de Consumentenbond die elk jaar een geheel onafhankelijke smartwatchtest uitvoert. Dat zijn dus uitstekende graadmeters! Welke jongens smartwatch moet je beslist hebben?

Back To Top